40 Yıllık Yol Sorununu, Of Belediyesi Çözdü

Korucuk Mahallesinde yaşanan 40 yıllık yol sorunu çözüme ulaştı.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi gördü. Mahalle sakinleri adına konuşan Korucuk Mahallesi Muhtarı Recep Özbektaş, "Mahalle sakinlerimiz adına Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ediyorum. Gördüğünüz çıkmaz yolumuz 40 yıldır kanayan yaraydı. Başkanımız gelip gördükten sonra çok kısa zaman içinde Korucuk Mahallemizin yol sorunu çözüldü. Mahallemiz rahat bir nefes aldı. Yeni yolumuz bugün açılıyor. 40 yıldır çözülemeyen sorunun istenirse çözüleceğini Başkanımız ispatlamış oldu" diye konuştu.

Cuma buluşmaları kapsamında ziyaret ettiğini ve yolun bir an evvel açılması konusunda gerekli birim müdürlerine talimat verdiğini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Yol medeniyettir bilinci ile hareket ediyoruz. Ecdadımızın yola verdiği önemin farkındayız. Bizde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Korucuk Mahallemizi gezdiğimizde, uzun süreden beri bu yolun açılamadığını gördük.  Baktığımızda hakikaten vatandaşa kabir azabı gibi bir sıkıntı süreci yaşatılmış. İlgilileri çağırarak gerekli protokol imzalandı ve yolumuzu hizmete sokma adına çalışmalara başlanmış oldu. Bu arada Muhtarımıza da çok teşekkür ediyorum. Muhtarımız tıpkı bir Belediye personeli gibi işi takip noktasında bizlerle birlikte çalışarak mahalle sakinlerinin rahat bir nefes almasında gayret göstermiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Of Belediyesi olarak hizmetlerimiz artarak sürecektir" dedi.