Yukarıkışlacık Mahallesi'nde Yol Açma ve Taş Duvar Çalışması

Yukarıkışlacık Mahallesi'nde Yol Açma ve Taş Duvar Çalışması

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yukarıkışlacık Mahallesi’nde yeni yol açma ve taş duvar çalışması yürütüyor.

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yukarıkışlacık mahallesinde bir süre önce başlatılan çalışmaların yoğun bir tempoda devam ettiğine vurgu yaparak, ilçe genelindeki mahallelerdeki çalışmaların da tamamlandığını açıkladılar.

Yukarıkışlacık Mahallesi’nde gerçekleştirilen yeni yol açma, taş duvar ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgi veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Açılan her yolun Of’umuzun geleceğine bırakılacak bir miras olacağı düşüncesiyle görev süremiz boyunca yol açma çalışmalarına büyük önem verdik. Kış sezonunun gelmesi ile birlikte yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına birçok alanda yeni yol açma ve taş duvar çalışmalarımıza devam ediyoruz. Havalar müsait oldukça çalışmalarımız ilçe genelinde devam edecektir. Amacımız vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir” diye ifade etti.