Başkan ve Kaymakam Özel Eğitim öğrencileriyle kahvaltıda buluştu

Başkan ve Kaymakam Özel Eğitim öğrencileriyle kahvaltıda buluştu

Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencileri 3 Aralık’ta da unutulmadı.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu okulu gezerek atölyede öğrencilerin yapmış oldukları el emeklerini incelediler.

ZİHNİMİZDEKİ ENGELLERİ KALDIRMALIYIZ

Okul gezilerinden sonra değerlendirme yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Müdürümüz ve değerli hocalarımıza kolaylıklar diliyorum. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek ama böyle yerlerde işin kutsaliyetinin ve öneminin çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Bu aşk ve şevk ile çalıştıklarını biliyorum. Öğrencilerimizle beraber oyun oynamak, boyama yapmak, onların sevgisini görmek çok güzel. Zaman zaman tekrar ziyaret etmekten mutluluk duyarım. Hepsi çok masum ve iyi niyetli. Zihnimizdeki engelleri kaldırarak onlara daha çok yardımcı olabiliriz” dedi.  

Okul Müdürü Mustafa Akyıldız’dan yapılan yeni çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Arslan; “Buraya her gelişimde öğrencilerimizin güzel şeyler yaptığını görünce mutluluğum kat be kat artıyor. Müdürümüzün ve öğretmenlerimizin gayretleriyle her geçen gün yeni ve daha güzel ürünler ortaya koyuyorlar. Biz her zaman buradaki öğrencilerimizi ziyaret ediyoruz. Elimizden gelen her türlü yardımı yapıyoruz” ifadelerini ulandı.