Başkan Sarıalioğlu, "Çabamız günü değil, geleceği kurtarmak"

Başkan Sarıalioğlu, "Çabamız günü değil, geleceği kurtarmak"

Eskipazar Mahallesi’nde yaşanan yol sıkıntısı sona erdi. Eskipazar Mahallesi’nde son olarak ulaşımı en zor nokta olan bölgeye beton yol yapılarak, yol problemi tamamen çözüldü.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında son olarak Eskipazar Mahallesi’nde yol betonlama çalışması yapıldı. Mahalle sakinlerinin kötü hava şartlarında kullanamadıkları ve ayrıca yolun engebesi yüzünden ulaşım güçlüğü çekilen yolda, Fen İşleri ekipleri tarafından beton dökülerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,  Eskipazar Mahallesi’nde bir süre önce başlayan ve tamamlanan yol genişletme ile söz konusu güzergâhta devam eden betonlama çalışmasını yerinde inceledi.  Başkan Sarıalioğlu, Mahalle Muhtarı Bilal Ayaz’ında bulunduğu inceleme sırasında yaptığı açıklamada, “İlçemizin birçok noktasında gerek yol genişletme, gerekse yeni yollar açmak sureti ile ulaşımı daha kolay ve rahat hale getirme çabamız sürüyor. Bu anlamda Eskipazar Mahallesi’nde halkımızın öne çıkan isteklerinden birini daha yerine getirdiğimiz için mutluyuz, onların memnuniyeti her şeyden önemli. Betonlama çalışmamız bölge halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Yol çalışmalarını yerinde incelediği esnada yoldan geçen mahalleliler de sohbet eden Sarıalioğlu mahallelilerin yolun yapılmasında duydukları memnuniyeti dinledi ve görüşlerini aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eskipazar Mahalle Muhtarı Bilal Ayaz, “Mahallemizin bu sokağında yaşanan ulaşım problemi, betonlama çalışmasından sonra son bulacak ve Mahallemizin ulaşım ihtiyacını karşılayacaktır. Mahallemiz sakinlerinin en büyük ihtiyacı yol problemi Of Belediyesi tarafından hızla giderilmektedir. Bu çalışmaları için başta Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na, birim müdürlerine ve emeği geçen herkese minnettar olduğumu söylüyor ve teşekkür ediyorum” dedi.