Çataldere Mahallesi'nde Yol Çalışmaları Sürüyor

Çataldere Mahallesi'nde Yol Çalışmaları Sürüyor

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarını, Çataldere Mahallesi’nde sürdürüyor.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarına Çataldere Mahallesi’nde devam ediyor. Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Of Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde hem betonlama işlemi hem de yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Çataldere Mahallesinde özellikle kış aylarında özellikle araçların inip çıkmakta güçlük çektiği yollar daha güvenli hale getirildi. Çataldere Mahallesindeki çalışmalarda arazi yolları ve mahalle içi yolların iş makinası ile tesviye ve yol açma çalışmaları yapılarak ilgili noktalardaki problemler çözüme kavuşturuldu.

Merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Of Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Yol çalışmalarımız ara vermeksizin sürüyor, ekiplerimize her yere yetişmeye çalışıyor, el ele, omuz omuza kırsal mahallelerimizde girmediğimiz alan kalmayacak” dedi.