Barış ve Mutlu Sokakta Kaldırım Çalışmalarına Başlanıldı

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İrfanlı Mahallesi Mutlu ve Barış Sokakta kilitli parke ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz haldeki kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar hiç kaldırımı olmayan sokaklar kaldırımlara kavuşturuluyor.

Of her gün gelişen, geliştikçe ihtiyaçları artan bir ilçe. Biz de Of Belediyesi olarak bu ihtiyaçlara cevap vermek için ara vermeden çalışıyoruz diyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu “İlçemiz İrfanlı Mahallesi Barış ve Mutlu sokakta vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla kilitli parke ve kaldırım çalışmalarımıza hız verdik. Vatandaşlarımızın güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlama amacındayız. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Çalışmalarımız bölge halkımıza hayırlı olsun.” diye belirtti.