Of Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Of Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Of Belediyesi, kış aylarında ilçelerde yol bakım onarım çalışmalarını sürdürürken, özellikle mahalle yollarının yağışlı havalarda zarar görmemesi için tüm imkanlarını seferber etti.

Mahalle muhtarları ve vatandaşların isteği doğrultusunda çalışmalarını yürüten ekipler, Of’un Eskipazar, Doğançay, Gökçeoba Mahalleleri arasında bulunan grup yolunda sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdi.

Tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, hava şartlarının elverişli olması dolayısıyla asfalt ve alt yapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Sarıalioğlu, verdikleri sözler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, Eskipazar-Doğançay-Gökçeoba grup yolunu asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını kaydetti. Sadece seçimlerden seçimlere vatandaşın ayağına gitmediklerini kaydeden Başkan Sarıalioğlu, bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyemizin çok değerli Belediye Başkanı Sn. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve buradaki asfalt ekibine ilçem ve belediye adına teşekkürlerimi sunuyorum. Sarıalioğlu, daha önce de ifade ettikleri gibi kar yağana kadar asfalt çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.