Asfaltlama Çalışmaları Sıraağaç Mahallesinde Devam Ediyor

Asfaltlama Çalışmaları Sıraağaç Mahallesinde Devam Ediyor

Of Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Asfalt çalışmalarına devam eden Of Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Asfalt çalışmalarıyla Of’un yerleşim alanlarına hizmet ulaştıran Of Belediye Başkanlığı Of’un çehresini değiştirmeye devam ediyor. Sıraağaç mahallesinde yapılan çalışmaları inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi.

Çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyen Başkan Sarıalioğlu; "Of Belediyesi olarak bir çok alanda olduğu gibi asfaltlama işi ile ilgili de son sürat çalışmaya devam ediyoruz. Hangi konuda halkımıza söz verdiysek aşama aşama bu sözlerimizi yerine getiriyoruz. Sıraağaç Mahallesi’ne sözümüz vardı, sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmasıyla mahallemizin çehresinde yeni bir görünüm sağladık. Sadece bu mahallemiz değil, diğer mahallelerimizde de sürdürdüğümüz asfaltlama ve diğer çalışmalarımızda halkımızın desteğini bir kez daha almak, Of’un geleceği açısından da önemlidir. Çalışmaların başta Sıraağaç Mahallesi sakinlerimize, Of’umuza hayırlı olmasını diliyor. Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve bize her zaman güç veren Of halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Sıraağaç Mahallesinden Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür

Sıraağaç Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sıraağaç Mahallesi Muhtarı Fahri Çakır; "Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na mahallem adına, Sıraağaç Mahallesi adına ve muhtarlığım adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Her söylediğimizi yerine getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Dile getirdiğimiz istekleri yaptığı için ve hiç bir zaman bizi geri çevirmediği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmetlerinde de Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum" dedi.