Bölümlü Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

Bölümlü Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bölümlü Mahallesinde yeni yol açımı ve kumlama çalışması gerçekleştiriyorlar.

Bölümlü Mahallesinde çalışan ekipler yeni yolların açılması yanında dar yolların genişletilmesi çalışmaları ve kumlama çalışmaları yapıyorlar.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, "Belediyemize yaptığımız müracaat sonrası mahallemizde gerçekleştirilen ön çalışmaların ardından Belediye ekipleri mahallemizde yeni yollar açtı, dar olan yollarımızı genişletti. Açılması gereken yollar açılıyor ve genişletiliyor. Bu çalışmalardan dolayı Sayın Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz" diye konuştular.

Büyükşehir Yasasıyla mahalle statüsüne kavuşan mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını değerlendirdiklerini ve çözüme kavuşturduklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Bölümlü mahallemizin ihtiyaçları doğrultusunda yollarını genişletiyor ve yeni yollar açıyoruz. Ekiplerimiz kar, yağmur düşmeden çalışmalarını hızlandırarak yoğun bir mesai harcıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek noktasında çalışmalarımız devam edecek. İnşallah önümüzdeki dönemde daha güzel hizmet sunacağız" dedi.