Başkan Sarıalioğlu çalışmaları yakından takip ediyor

Of Belediyesi'nin başlattığı alt yapı seferberliği hızla sürüyor.

İlçedeki tüm mahallelerde hummalı bir şekilde asfaltlama, betonlama, yol düzenleme, istinat duvarı, kaldırım, kilitli parke taşı ve bordür çalışmalarını devam ettiren Of Belediyesi, adeta ilçenin çehresini değiştirerek ilçe halkının günlük yaşamını kolaylaştıran hizmetleriyle takdir topluyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Sulaklı Mahallesi Cevahirler mevkiinde devam eden taş duvar çalışmalarını yerinde inceleyerek bildi aldı. “İnsanların en hayırlısı, insanlara en fazla hizmet edendir” düsturu ile hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Sarıalioğlu, “Bu doğrultuda gece gündüz demeden, programlarımız kapsamında ilçemiz genelinde mahalle, cadde ve sokaklarda yeni yolların açılması ve genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda güvenlik açısından perde ve taş duvar yapılması gereken bölgeler teknik çalışanlarımız tarafından keşif yapılıyor ve çalışmalarımız başlıyor. Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz” dedi.