Of Belediyesi Karla Mücadeleye Devam Ediyor

Of Belediyesi Karla Mücadeleye Devam Ediyor

Of'u etkisi altına alan kar yağışı sonucu tamamen beyaz örtüye bürünen ilçemizde Of Belediyesi karla mücadelede 68 mahalle ve şehir merkezinde devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yönetiminde "Afet Koordinasyon ve Görüntüleme Merkezinde teknik ekip ile beraber yapılan istişareler sonrası çalışma başlatan Of Belediyesi, karın etkisini gösterdiği ilk günden itibaren kararlılıkla çalışıyor.

Karla mücadelede 7-24 kesintisiz bir şekilde ekip ruhu ve kararlılıkla yürütmüş olduğu çalışmalar neticesinde vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için çalışmalar yürüten Of Belediyesi, bütün ekip ve ekipmanlarını seferber etmiş durumda.

YOLLAR İŞLEV DURUMDA…

Gece gündüz çalışmaların yürütüldüğü Of'ta ana arter yollar ve hastane yolları sürekli açık tutuluyor. Kış hazırlığı olan araçlar rahatlıkla seyir halinde ilerliyor. Toplu taşıma araçlarının aksamadan çalıştığı şehir merkezinde, vatandaşlar sorunsuz bir şekilde şehirde dolaşıyor.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE KOORDİNELİ ÇALIŞILIYOR…

Karla mücadele çalışmaları kapsamında gelen ihbarları değerlendiren Of Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte yürütmüş olduğu çalışmalar kapsamında 112 ihbar hattı üzerinden hasta bulunan evlerden gelen ihbarları değerlendirerek mağdur olan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi noktasında iş makinesi hizmetinde bulunuyor.