Haydi Of Kan Ver!

Haydi Of Kan Ver!

Hain terör saldırılarının ardından Ankara Gata Askeri Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerimiz için Of Belediyesi seferber oldu.

Yaralı askerlerimizin kaldırıldığı Ankara Gata Askeri Hastanesi her gruptan ama özellikle A Rh (-) ve A Rh (+) grubu kan aradığını duyurdu. Of Belediyesi de 'Haydi Of Kan Ver' diye Facebook hesabından duruyu yaptı ve duyuru bir anda kampanyaya dönüştü.

Yaralı askerlerimizin kan bağışı ihtiyacını duyan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, belediye imkanlarını seferber etti. Önerisi ile 13/14/15.01.2016 tarihleri arasından Atatürk Bulvarı ve Çarşıbaşı Büyük Cami önünde Kızılay kan çadırı kurduran Başkan Sarıalioğlu, kısa mesajla tüm belediye personeline kan verme çağrısında bulundu.

Kan bağışının kutsal bir insanlık görevi olduğunu söyleyen Sarıalioğlu, "Herkesi duyarlı olamaya davet ediyoruz. Değerli Of halkının kampanyaya destek vereceğinden eminim. Kan bağışı insani bir davranıştır ve bu davranış çerçevesinde insan olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Ankara Gata Askeri Hastanesinde yatmakta olan askerlerimiz için başlattığımız kan kampanyamız ile Oflu hemşehrilerimin de bu kampanyaya gönülden destek vereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.