Başkan Sarıalioğlu Ak Parti Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı

Başkan Sarıalioğlu Ak Parti Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı

Ak Parti Of İlçe Başkanlığı Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda Of’ta yaşanan olaylar ele alınırken, 1 Kasım seçimlerinin analizi yapılarak, seçimde görev alan partililere daha fazla çalışmak gerektiği mesajı verildi.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’nun başkanlığında, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Of Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar, Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

Toplantı, İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Terzioğlu yaptığı açıklamada,  “AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı aile toplantısıdır. Her ay ailece burada çalışmalarımızı konuşuyoruz. Genel merkezimiz de bu toplantıya önem veriyor. Aylık olarak gerçekleştirdiğimiz her toplantı da çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Bir ay boyunca İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve diğer tüm birimlerimizle bir muhasebe imkânımız doğuyor ve muhasebemizi yapıyoruz. Derdimiz herkesi mutlu etmek ve tebessüm ettirmektir. Yaptığımız her hizmetin bir arka planı vardır. İnşallah bundan sonra da hemşerilerimize daha çok hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Of’ta yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “7 Haziran seçimlerinin hemen akabinde başlatılan Türkiye geneli topyekûn ayağa kalkma mücadelesine Of İlçe Başkanlığı olarak elimizden gelen tüm gayreti kademelerimizin bir tamamı ile gerçekleştirmeye çalıştık. Of genelinde yapmış olduğumuz seçmen profili araştırması ve bu araştırmaların neticesinde yapılan çalışmalar Of’ta AK Parti’nin almış olduğu en fazla oya ulaşmamıza vesile oldu. Tüm mahallelerimizde adım adım 1 Kasım Zaferini adeta yaşadık. Bu şekilde ulaşılan seçmene dokunarak yapılan çalışmalar meyvesini 1 Kasım da tüm Türkiye de olduğu gibi İlçemizde de verdi. Bu kapsamda bizleri yalnız bırakmayan sabah namazı ile başlayan seçim çalışmalarımıza gecenin geç saatlerine kadar süren değerli Milletvekillerimizle ve Meclis Üyelerimizle halkımızın hizmetinde olacağız.

Başarılı olduğumuz seçimin 1 Kasım seçimleri olduğu ve bu seçimler Of’ta AK Parti’nin bayrağını daha da ileriye götürmek için bir milat olacaktır. 1 Kasım’ın üzerimize yüklediği sorumluluk bilincinin farkındalığı ile Of’umuzda hizmetin en süratli şekilde ulaştırılmasını sağlayacağız. Tüm Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla daha güçlü daha verimli çalışmalara imza atmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.