Zulme Sessiz Kalmıyoruz!

Zulme Sessiz Kalmıyoruz!

AK Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenlerine yönelik “Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir” sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Rusya ve Suriye rejiminin bombardımanı altında zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenlerine AK Parti Of İlçe Başkanlığı yardım için seferberlik başlattı.

AK Parti Of İlçe Başkanlığında toplanan yardımlar Suriye’deki Türkmen yetkililere teslim edilecek.

Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, Of olarak Bayırbucak Türkmenlerine yapılan zulme sessiz kalınmaması gerektiğini söyledi.

Toplanan yardımların İl Başkanlığı tarafından Suriye’deki Türkmen yetkililere teslim edileceğini belirten Başkanımız Sarıalioğlu, "Of Belediyemiz ve İlçe Başkanlığımız ile ortaklaşa yapmış olduğumuz kampanya kapsamında bir TIR dolusu malzeme toplayarak Bayırbucak’taki kardeşlerimize gönderilmiştik. Şimdi de İl Başkanlığımız tarafından bir kampanya başlatıldı. Bayırbucak Türkmenleri ile aynı ümmetin, aynı milletin evlatlarıyız. Türkmen yurdu olan Bayırbucak Türkmen dağında bugün zulüm ve soykırım uygulanıyor. Biz Millet olarak daima mazlumun, mağdurun ve zulme uğrayanların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Suriye’de yaşanan iç savaşta en fazla etkilenen zulüm ve soykırıma uğrayan Bayırbucak Türkmenlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için teşkilatımızın başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlarımızın duyarlılığını bekliyoruz. Şuana kadar yapılan yardımlardan dolayı duyarlı vatandaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkanımız Sarıalioğlu, yardım yapacak vatandaşlarımızın 0462 771 45 66 hattından irtibata geçebileceklerini de sözlerine ekledi.

21 Ocak’ta sona erecek olan kampanya kapsamında Battaniye, Çocuk Maması, Çocuk Bezi, Konserve, Kuru Gıda, Ayakkabı ve Giysi tarzı malzemeler kabul edilerek Bayırbucak’taki Türkmenlere ulaştırılacak.

ZULME SESSİZ KALMIYORUZ! 2.jpg