Of Belediyesi'nden Kar Uyarısı

Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre ilçemizde bugün (23 Ocak Cumartesi) saat 13:00 saatleri itibariyle kar yağışı beklenmektedir. 26 Ocak 2016 Salı gününe kadar etkili olacağı tahmin edilen Kar yağışının sahil kesimlerinde 20-50 cm, iç ve yüksek kesimlerde ise 100 cm’ye kadar erişmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Bu nedenle Hastaneye ulaşımda zorluk yaşayabilecek diyaliz hastaları ile doğum yapacak anne adaylarının Of Devlet Hastanesi’ne müracaat ederek yatışlarını yapmaları gerekmektedir. Ayrıca kırsal alanda yüksek kesimlerde hayvancılık yapan vatandaşlarımızın hayvanlarıyla beraber sahil kesimlerine inmeleri önemle rica olunur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.