Of Belediyesi Kara Hazır!

Belediyemiz ekip ve karla mücadele araçlarıyla yeni bir kar yağışına karşı tüm önlemlerini aldı.

Yoğun yağan kar yağışında göstermiş olduğu performansla halkımızın takdirini alan Belediyemiz, ilçemizde etkili olabilecek yeni bir yağışa tam kadro ekip ve karla mücadele araçlarıyla hazır.

Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, ilçede karla mücadele konusunda gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

İlçede etkili olması beklenen yeni bir kar yağışına karşı tam kadro ekip ve ekipmanlarla mücadeleye hazır olduklarını belirten Başkanımız Sarıalioğlu, “Mevsim şartları nedeniyle ilçemizde soğuk ve yağışlı havada etkili olmaya başladı. Belediye olarak karla mücadele konusunda gereken tedbirleri aldık. Yağışlı havadan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi adına ana arter yollarda ekiplerimiz 24 saat süre ile görev yapacak. Yayaların güvenliğini de ihmal etmeyen ekiplerimizi görev ve sorumluluklarının bilinci ile hareket edecektir” dedi.