Of Belediyesi'nden Kar Yağışına Anında Müdahale

Of Belediyesi yoğun kar yağışı ile kapanan yollara anında müdahale etti.

Kar yağışının başladığı dakikalardan itibaren şehrin belli noktalarını kontrol altında tutan ekiplerimiz başta vatandaşların sıklıkla kullandığı hastane ve sağlık ocağı gibi kurumların yolarını ve ana arterini kısa bir süre içerisinde ulaşıma elverişli hale getirdi. Kepçe makineleriyle ulaşıma kapanan şehir içi yollar kısa sürede vatandaşların hizmetine açıldı.

Gece başlayan kar yağışı nedeniyle ekiplerimiz belli noktaları kontrol altında tuttu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; hizmet ağları içinde bulunan yollarda ekiplerin her an kışa hazır olduklarını, kış mevsimi bitene kadar kar yağışını güncel bir şekilde izleyerek yayaların ve araç sürücülerinin sıkıntı yaşamadan ulaşımlarını sağlamaları için çalışacaklarını belirtti.

Sarıalioğlu, "Of'umuzun tamamında etkili olan kar yağışından halkımızın etkilenmemesi için fedakarca çalışan belediye personellerimize başarılar diliyorum" dedi.