Of Belediyesi Tam Kadro İşbaşında!

Of Belediyesi Tam Kadro İşbaşında!

Gece, gündüz Karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, tüm mahalle yollarını ulaşıma açarak hem trafiği rahatlatıyor, hem de vatandaşların güvenli olarak kar keyfini yaşamasını sağlıyor.

Kar öncesi tüm birimleri harekete geçirerek, kara karşı tam kadro hazırlanan Belediyemiz, şehrin her köşesinde çalışmalarını sürdürerek, yaşanabilecek herhangi bir sıkıntı ve aksaklıklara mahal vermemeye çalışıyor.

Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, belediye olarak karla mücadele çalışmalarının ilçede aralıksız devam ettiğini söyledi.

İlçe merkez ve mahallelerde karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkanımız Sarıalioğlu, şunları aktardı:
"Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Belediye personellerimiz ve araçlarımızla yağacak kara karşı gerekli tedbirlerimizi aldık. Kara en iyi şekilde hazırlanmıştık. Belediye personellerimiz tam kadro iş başındalar. Herhangi bir eksiğimiz yoktur. Çalışmalarımızda ayrım yapmamaya gayret göstererek, vatandaşlarımıza yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Belediye olarak tam kadro 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz" dedi.