Trabzon şehidini ebediyete uğurladı

Güvenlik kuvvetlerinin Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakcı memleketi Trabzon’da ebediyete uğurlandı.

Şehit Astsubay Bıçakcı’nın naaşı, Diyarbakır Asker Hastanesi’nde bu sabah düzenlenen törenin ardından Trabzon’a getirildi. Havaalanı’nda Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Albay Okçin Akşit, askeri ve mülki erkan ile birlerce Trabzonlu tarafından teslim alınan cenaze, ilk olarak şehidin Ortahisar ilçesi İnönü Mahallesi’ndeki baba evine getirildi.

Şehit Astsubay Bıçakcı, İskenderpaşa Camisi’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Sülüklü Kabristanlığı’ndaki şehitliğe defnedildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Astsubay Bıçakcı ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu cenaze töreninde hazır bulundu.