Başkan Sarıalioğlu'nun Ankara Temasları Devam Ediyor

Başkan Sarıalioğlu'nun Ankara Temasları Devam Ediyor

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Ankara ziyaretinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyarette bulundu.

Ziyarete Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’da katılarak, Of’ta yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SOYLU’DAN DESTEK SÖZÜ

Bakan Soylu ile Of’ta yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu; “Bakanımız çok yoğun bir tempoda çalışıyor. Hafta sonu Trabzon’daydı. Önemli toplantılar yaptı. Of’ta hayata geçirmeyi planladığımız projeler ile ilgili takip edilmesi gereken konular vardı. Bizi Ankara’ya davet etti. Biz de kendisini Bakanlıkta ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunduk. SGK Hizmet Binamız olsun, Adliye binamız olsun, Yeni hastane binamız olsun, Hükümet Konağı projemiz olsun, Ofspor’umuzun tesisleri olsun birçok konuda yapılması gereken çalışmaları konuştuk. İnşallah çok kısa sürede birçok projemizi hayata geçirmeye başlayacağız” ifadelerini kullandı. 

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ise yaptığı açıklamada, “Seçim döneminde verdiğimiz sözlerin hepsini bir bir takip ediyoruz. Sayın başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. Bakanımız öncülüğünde takip edilmesi gereken noktaları takip ediyoruz. Başkanımızın bahsettiği projelerin yanı sıra Bölümlü Köprüsü ve Asma Köprü için projeler tamamlandı. Solaklı Vadisi projesi içerisinde her iki köprünün de yapılması kararlaştırıldı. İnşallah en kısa sürede bu projelerimizin ve diğer sözlerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Of halkımız bize güvensin. Biraz da sabretsinler. İnşallah önümüzde çok güzel bir dönem yaşayacağız” diye konuştu.