Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Terör Saldırısını Kınadı

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Terör Saldırısını Kınadı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Dün akşam saatlerinde Ankara’da bombalı saldırı ve Sabah saatlerin de Diyarbakır-Bingöl karayolunda ki asker konvoyuna yapılan alçak terör saldırılarını kınadı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ankara’da ve Diyarbakır’da meydana gelen terör saldırısını, yayımladığı mesajla kınadı. Başkan Sarıalioğlu, "Hainlerin ve maşalarının hedeflerine ulaşmak için şiddetin her türlüsüne başvuran alçak ve kalleş terörü bir kere daha lanetliyoruz" dedi.

Bakan Sarıalioğlu mesajında ise şu ifadelere yer verdi: "Bu insanlık dışı terör saldırılarını şiddetle lanetliyoruz. Bir süredir ülkemizde tırmandırılmaya çalışılan terör olayları, elbette hepimizin yüreğini sızlatıyor. Hepimizi derin bir acıya sevk ediyor. Ancak, gün, teröre karşı yekvücut durma, sağduyumuzu koruma günüdür. Devletimiz, tüm birimleriyle bu olayı aydınlatacak, hain saldırının faillerini en kısa zamanda belirleyerek ve adalete teslim edecektir. Terör saldırıları asla birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, tam tersine, milletimizin, ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan bu kirli oyunlara karşı birbirine kenetlenerek, dimdik ayakta durmasına neden olacaktır. Başkentimizi hedef alarak 28 vatandaşımızın şehit edilmesine,61 vatandaşımızın da yaralanmasına ve sabahın ilk ışıkların da Diyarbakır-Bingöl karayolunda ki asker konvoyuna yapılan hain terör saldırısında şehit verdiğimiz Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralı Mehmetçiğimize ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" diye konuştu.