Of Belediyesi Dortmund'da gurbetçilerle buluşuyor

Of Belediyesi Dortmund'da gurbetçilerle buluşuyor

Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenecek olan “Trabzon Günleri” etkinliklerine katılan Of Belediyesi, stant hazırlıklarını tamamladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Vakfı, Dortmund Büyükşehir Belediyesi ve Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından 24-28 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenecek olan her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri bu gün başlıyor.

Dört gün devam edecek olan etkinlikler kapsamında Of’u farklı özellikleriyle tanıtmayı amaçlayan Of Belediyesi de Dortmund’ta stant açıyor.

Stand hazırlıkları için Dortmund’a giden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevlisi Yüksel Yaşar ile personeller Orhan Gedik ve Gökhan Karataş, stand kurma çalışmalarını tamamladı.

Yoğun bir tempoda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kurulan Of Standı, kuruluş çalışmaları esnasında bile en çok ziyaret edilen stant oldu.

Oflu hoca figürüyle, yaş çay bitkisi ve çay toplama makasıyla, Ofçay sponsorluğunda ikram edilen sıcak çayıyla ve diğer yöresel güzellikleriyle Of standı, Almanya’daki ve yakın çevredeki gurbetçilerin ilgi odağı olacak.

Almanya saati ile bugün saat 18.00’de, Türkiye saati ile saat 19.00’da yapılacak resmi açılış törenine Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Meclis Üyeleri Emin Bilgin ve Faruk Öztürk ile Of’un yetiştirdiği değerlerden Ressam Cemal Akyıldız ve Tarihçi Haşim Albayrak da Of Belediyesi adına katılacak.