Başkan Sarıalioğlu'ndan Of'un 98. kurtuluş günü mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Her karış toprağında milli birlik ve beraberlik ruhunun tecelli ettiği aziz vatanımızın kıymetli bir parçası olan Of'umuzun kurtuluşunun 98. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Of'un kurtuluşunun milletin özgürlük ve bağımsızlık için neleri feda edebileceğinin göstergesi olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, "Geçmişte zor şartlarda mücadele eden ecdadımıza bugün biz torunlarının ülkemiz için daha çok çalışarak vefa borcunu ödeme günüdür. Aziz milletimiz ülkemizin birliğine, beraberliğine, kalkınma ve istikrarına yönelik tehditleri bertaraf edecek ve bölgesinin güçlü ve lider Türkiye'sini inşa etmeyi başaracaktır. Bu kutlu davada milli mücadelemizdeki ruh, vatan ve bayrak sevgisi, tarihi kardeşlik, birlik ve beraberlik anlayışımız kalkınma ve gelişme vizyonumuz bize yol gösterecektir. Bu vesile ile ilçemizin kurtuluşunun 98. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Oflu hemşehrilerimin kurtuluş günü coşkusunu en içten dileklerimle paylaşıyor, kendilerine sevgi ve selamlarımı iletiyorum" ifadelerine yer verdi.