Başkan Sarıalioğlu'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kadınlarımızın toplumun vazgeçilmezleri olarak nitelendirdiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

"Kadın, toplumun en özverili, çalışkan ve üretken bireyidir. Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında kadınlarımız önemli çalışmalar yapmışlardır. Yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuşlardır. Savaş sonrasında ülkenin kalkınmasında da kadınlarımız, en önde yerini almışlardır. Bizim örf ve adetlerimize göre yuvanın gerçek sahibi olan kadınlarımız ailenin ve doğal olarak da toplumun temel direğidir. Kadınlarımızın iyi şartlara kavuşması demek, toplumun çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir. Güçlü omuzlarında Türkiye’yi yükseltecek kadınlarımızın gününü en samimi duygularımla kutluyorum. Kadınlar için önemli olan bu günün yılın 1 günüyle sınırlı kalmaması dileğiyle kadına şiddetin olmadığı, saygıda kusurun edilmediği çevremizde açan en güzel çiçekler olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun"