Başkan Sarıalioğlu AK Parti Kadın Kollarıyla Pasta Kesti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerine, günün anısına özel olarak yaptırdıkları "Kadınlar Günü" yaş pastası alkışlar arasında kesilerek hep birlikte yenildi.

Başkan Sarıalioğlu, "Yüce dinimiz ve medeniyetimiz her zaman kadına özel bir önem vermiş ve kadınlarımızın hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını önemle çizmiştir. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden siz kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktasınız. Bu düşüncelerle sizlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.