Of Belediyesi'nden Esnaf Kadınlara Karanfil

Of Belediyesi tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

Of Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu ve AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ilçede bulunan bayanlara ve iş yerlerinde çalışan vatandaşlara karanfil dağıtarak "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı.

Bugüne özel olarak 2000 adet karanfil yaptırdıklarını dile getiren Başkan Sarıalioğlu yılda bir değil her gün bayanların günü olmalı, ancak 8 Mart dünya kadınlar günü olarak kabul edilmiş bizde bu günü gerektiği gibi kutluyoruz dedi.

Başkanın bu jesti karşısında, bayanlar bugüne özel olarak hatırlanmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Sarıalioğlu’na teşekkürlerini sundular.