Başkan Sarıalioğlu, Hastalar ve hastane çalışanlarının Kadınlar Günü'nü kutladı

Başkan Sarıalioğlu, Hastalar ve hastane çalışanlarının Kadınlar Günü'nü kutladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of Devlet Hastanesinde tedavi gören kadın hastalarla kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu beraberinde, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu ve AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Of Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada tedavi gören kadın hastalara ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Başkan Sarıalioğlu, Hastane Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal ile birlikte hem hastaların hem de hastane personelinin Kadınlar Günü’nü kutlayıp karanfil verdi.

Sarıalioğlu, hastanede tedavi gören kadınları unutmadıklarını göstermek için onları ziyaret edip karanfil dağıttıklarını ifade ederek, "Doğduğumuz günden itibaren hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan kadınların bizler için anlamı çok büyüktür. Kadınlar hem iş hayatının bir parçası, hem aile hayatının temel taşlarıdır. Böyle önemli bir günde bir karanfilin insanların gülümsemesi için yeterli olacağını düşünerek hastanemizde tedavi gören hastalarımızın ve çalışanlarımızın gününü kutladık. Bu vesile ile sağlıklı yarınlar temennisiyle tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü kutlu olsun diyor, sağlıklı günler diliyorum" dedi.