Başkan Sarıalioğlu Çalışmaları Yerinde İnceledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Fen işleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Sulaklı Mahallesi Mimoza ve Tomurcuk Sokakta devam eden taş duvar, yol genişleme ve alt yapı düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Sarıalioğlu, insan odaklı hizmet üretmenin gayreti içinde olduklarını ifade ederek, "Bu güzel ilçemiz ve insanımız için ne yapsak azdır. Vatandaşlarımıza layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip sunabilmek için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Biliyoruz ki en iyi hizmet vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir. Bu kapsamda ilk etapta yol sorunu olan yerlerde yol yapım ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız sürekli artarak devam edecek. Ulaşım İlçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sayede ulaşım ilçemiz için çok daha basit hale gelecek, ilçemizin tamamında belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam edecek" dedi.