Şehit Polis Memuru Necmi Çakır'ın İsmi Of'ta Yaşatılacak

Şehit Polis Memuru Necmi Çakır'ın İsmi Of'ta Yaşatılacak

Trabzonlu Kahraman Polis Memuru Necmi Çakır'ın ismi Of İlçesinde grup yoluna verildi.

Baba Fahri Çakır, kararın alındığı Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisin izlerken, mecliste duygusal anlar yaşandı.

Karar verilirken mecliste duygusal anlar yaşandı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte Şehidin babası Fahri Çakır'da Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısını izledi.  

OFLU ŞEHİT POLİS MEMURU ÇAKIR'IN BABASININ DUYGUSAL ANLARI

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2015 yılının Kasım ayında Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Necmi Çakır’ın isminin Of ilçesi Sıraağaç Mahallesi ile Sivrice-Kazançlı Mahalleleri gurup yoluna verilmesini oy birliği ile kabul etti. Meclis üyeleri Muhammet Sait Gürsoy, Mehmet Öztürk, Halim Kaya ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun gündem dışı verdikleri önerge gündeme alındı ve onaylanarak kabul edildi. Merhum polis memuru Çakır’ın babası Fahri Çakır’ın da katıldığı meclis toplantısında Başkan Gümrükçüoğlu, "tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizin de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Şehidin babası Fahri Çakır, mecliste bu anları duygulu gözlerle izledi. Meclis daha sonra Baba Fahri Çakır'ın da onayıyla şehit polis Necmi Çakır'ın ismini grup yoluna verdi.

sehit-polis-memuru-necmi-cakir-ismi-ofta-yasatilacak2.JPG