Başkan Sarıalioğlu'ndan Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan Tıp Bayramı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Başkan Sarıalioğlu, "Acılarımızı dindiren, bizleri sağlığımıza kavuşturmak için sağlık hizmetlerinin her alanında güç koşullar içerisinde özveriyle ellerinden gelen her çabayı gösteren sağlık emekçilerimizin bayramı kutlu olsun" dedi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı. Sağlık sektörünün insanların yaşam kalitesini yükseltmek ve sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlamak için kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek "İnsanımızın her daim ihtiyaç duyduğu en temel hizmet alanlarından biri de sağlıktır. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir hak, kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları arttırarak, sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmek, bütün vatandaşlarımızın eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak temel hedeflerimizdendir. Of Belediyesi, üzerine düşen görevi yaparak, gerekli desteği her zaman vermeye hazırdır. Önce insan anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması için gece gündüz demeden her yerde, her koşulda büyük bir özveri ve heyecanla görev yaparak kendisini insana hizmete adayan doktorlarımızın ve sağlık personellerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Sağlıklı bir toplum dileğiyle doktorlarımıza, hemşirelerimize, ebelerimize ve bütün sağlık çalışanlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

baskan-sarialioglundan-tip-bayrami-mesaji2.jpg

baskan-sarialioglundan-tip-bayrami-mesaji3.jpg