Başkan Sarıalioğlu Antalya Fuarı'nda

Başkan Sarıalioğlu Antalya Fuarı'nda

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Antalya’da düzenlenen 6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri fuarına katıldı.

6. Antalya Uluslar arası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı & Yerel Yönetimler sempozyumu Antalya’da yapılıyor.

Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin organizasyonuyla Antalya Expo Center’da gerçekleştirilen fuar ve sempozyuma Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda Belediye Başkanı, Belediye meclis Üyesi ve Belediye çalışanı katıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Meclis Üyesi Osman Topçuoğlu ve Belediye Personeli Yüksel Yaşar ile birlikte fuara katılanlar arasında yer aldı.

Yeni Teknolojilerin, belediye iş makinesi ve ekipmanları, çöp toplama ve süpürme araçları ile trafik, park ve bahçe ekipmanları ile aydınlatma ekipmanlarının ağırlıklı olarak yer aldığı fuarda Yerel Yönetimlerde Ar-Ge ve Kalite Yönetim ile Belediyelerde İhale ve Satın Alma süreçleri hakkında seminerler verildi.

Fuarın açılışına katılan Başkan Sarıalioğlu, Fuar kapsamında açılan standları ziyaret ederek ürünler hakkında bilgiler aldı.

Fuarın faydalı olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu, "Fuarda belediyelerin demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı, yol malzeme ve ekipmanları, temizlik ve bakım ekipmanları alanlarında yeni geliştirilen ürünleri görme fırsatı bulduk. İhtiyacımız olan, ilçemiz için uygulanabilir olanları değerlendirme fırsatı bulduk. Of’umuza güzel hizmetler sunabilmek için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.