Başkan Sarıalioğlu, 'Doğalgaz Ağı Genişleyecek'

Başkan Sarıalioğlu, 'Doğalgaz Ağı Genişleyecek'

Ak Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart ayı danışma meclisi toplantısı Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun katılımı ile yapıldı.

Of İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya Köseoğlu'nun yanı sıra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yöneticileri, Mahalle Başkanları ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Terzioğlu'nun selamlama konuşması ile başlayan programda Başkan Sarıalioğlu ve Milletvekili Köseoğlu da gündeme dair açıklamalar yaptı.

ÜYE KAYITLARI GÜNCELLENİYOR

Genel Merkez tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında üye kayıtlarının güncellendiğini ifade eden Başkan Terzioğlu; "Yedi bin altıyüz üyemiz vardı. Bunları güncelleme çalışmalarına başladık. Yüzde 36’lık bölüm tamamlandı. En kısa sürede tüm üye kayıtlarımızı güncelleyeceğiz. Genel Merkezimizin talimatıyla İlçe Danışma Meclisi toplantılarımız şekli değişti. Bundan sonra iki ay dar çerçevede yapacağımız toplantılarımızı 3. Ayda geniş katılımla yapacağız. 4,5 yıldır ilçe başkanlığı yapıyorum. Çok sayıda seçim yaşadık. Her zaman desteğinizi aldık. Sizlere teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişmesi için çaba harcıyoruz. Bundan sonra da harcamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

DOĞALGAZ AĞI GENİŞLEYECEK

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada; "Görev süremizde 2 yılı geride bırakmak üzereyiz. Zaman çok hızlı geçiyor. Büyükşehir olmamız nedeniyle hizmet ağımız çok genişledi. Afet ve heyelanlar yaşadık. İstediğimiz çalışma planını uygulayamadık. Tüm mahallelerimizin sorunlarını çözebilmek için çaba harcıyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra Of’umuza büyük hizmetler de kazandırmanın peşindeyiz. Trabzon’un hiçbir ilçesinde doğalgaz yok. Of’umuzda var. Merkez mahallelerimizde yaşayanlar bu güzelliği yaşıyor. Şimdi Kıyıcık ve Eskipazar Mahallelerimizle Çamlı, Çamlıtepe ve İrfanlı Mahallemizin de tamamına doğalgaz vermek için çalışma başlattık. İnşallah bu yılın sonuna kadar bu çalışmaları tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

HER VEKİLİN TAKİP EDECEĞİ PROJELER VAR

Meclis çalışmalarına değinen Milletvekili Köseoğlu ise yaptığı açıklamada; "Trabzon milletvekilleri olarak güzel bir çalışma ekibi oluşturduk. Geçen hafta sayın Bakanımızın başkanlığında Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımızın da katılımıyla yaptığımız toplantıda Trabzon’u masaya yatırdık. Seçim döneminde ne vaatler verdik, ne sözler verdik, çalışmalarımız ne aşamada hepsini değerlendirdik. 4 saat boyunca Trabzon’u konuştu. Her vekilimize takip edeceği proje görevleri verildi. Sayın bakanımız çok yoğun çalışıyor. Çok çalışan biri olduğu için kendisine Çalışma Bakanlığı verildi. Söz verdiğimiz gibi taşeron işçileri kadroya aldık. Biz asil iç sözü vermiştik. Başbakanımız insiyatif kullandı ve yardımcı işlerde çalışanlar da kapsama dahil edildi. Halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Soru cevap bölümünde katılımcıların sorularını cevaplayan Köseoğlu; "Eskiden işinizi çözmek için, sorunlarınızı iletmek için Ankara’ya gitmek zorunda kalırdınız. Şimdi bizler buradayız. Sizlerin ayağınıza geliyoruz. Nöbetçi vekillik uygulamamızda her hafta bir vekil arkadaşımız İl Başkanlığımızda sizlerin sorunlarını dinliyor. İlçe Danışma toplantılarımıza mutlaka bir vekil arkadaşımız katılmaya çalışıyor. Sorunlarınızı yerinde iletebiliyorsunuz. Artık Ankara’ya gitme zahmetine katlanmıyorsunuz" diye konuştu.