Başkan Sarıalioğlu, Biz her zaman esnafımızın yanındayız

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi toplantı salonunda berberlerle bir araya geldi.

Toplantıda, "Biz her zaman esnafımızın yanındayız" diyen Sarıalioğlu berberlerin sorunlarını dinledi.

SORUNLAR BİRLİKTE ÇÖZÜLECEK

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, esnafla işbirliği ve dayanışma içerisinde bütün sorunları çözeceklerini belirtti. Toplantıda berber esnafının yaşadığı sıkıntılar da masaya yatırıldı. Berber esnafının haftalık izninin pazar günleri olması kararlaştırıldı. Başkan Sarıalioğlu, "Esnaflarımızla zaman zaman bir araya gelip dertleşiyoruz. Sorunların çözümünde ortak yol arıyoruz. Esnaf birlikte hareket ederse, biz de her türlü kolaylığı gösteririz" dedi.

ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN

Vatandaşın ve esnafın yararına olacak her talebin karşılanması konusunda hassasiyetle çalıştıklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, "Of Belediyesi olarak her zaman ortak akıldan yana olduk. İlçemizde hayata geçirdiğimiz hizmetlerde vatandaşımızın, esnafımızın tercihlerini önceledik, istişareye önem verdik. Hizmet sektöründe yer alan esnaflarımızın büyük çoğunluğu uzun ve yorucu çalışma şartları yüzünden gerek aileleri ve gerekse sosyal yaşantılarına zaman ayıramamaktadır. Bizde bu bağlamda esnafımıza azda olsa nefes aldırmak adına ve vatandaşı da mağdur etmeyecek şekilde, Berberlerimiz ile yaptığımız istişare sonrasında Mayıs ayının ilk haftası itibari ile Pazar günleri kapatma kararını aldık. Ümit ediyorum bu uygulama ile berberlerimiz çok rahat edecek. Bu uygulamanın diğer esnaf guruplarına örnek teşkil etmesini ve birlik beraberlik içerisinde, nice güzel uygulamalara imza atmamıza vesile olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.