İrfanlı Mahallesinde alt yapı çalışmaları devam ediyor

Yağmur ve sel gibi doğal afetlerin önüne geçmek ve ilçenin alt yapısını güçlendirmek amacıyla ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İrfanlı mahallesinin alt yapısını güçlendirmek amacıyla yağmur suyu kanal açma çalışmalarına devam ediyor.

İrfanlı Mahallesinde alt yapıyı güçlendirmek ve yağmur sularını kontrol altına almak amacıyla, program dâhilinde gerekli yerlere kanal açma işlemleri devam ediyor.

Alt yapının güçlenmesiyle dağlardan gelen kar suların oluşturacağı sel ve su taşkınlarına önlem alınmış oldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "İlçemizin alt yapısı ve üst yapısı ile her yönü ile sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dâhilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla da Of'ta yağmur ve su taşkınlarının her geçen dün daha da önüne geçerek alt yapısı daha da kuvvetli bir Of oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz. Diğer tüm mahallelerimizin alt yapı eksiği olanlarını bir program dahilinde tamamlıyoruz" dedi.