Otizmli Çocuklardan Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Otizmli Çocuklardan Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Of’ta faaliyet gösteren Dayıoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan Otizm tanılı çocuklar ve aileleri, Otizm Farkındalık Etkinlikleri kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Dayıoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Zeynep Hacıkerimoğlu, Rehber Öğretmeni Elif Uzun, Özel Eğitim Alanı Öğretmeni Sevda Erekmen, Özel Eğitim Alanı Öğretmeni Pınar Küçükosman, Okul Öncesi Öğretmeni Betül Bayzan Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ettiler. 

Başkan Sarıalioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, bu çocukların ihtiyaç duyduğu eğitim ve kurslara her zaman destek vereceklerini ve özel eğitim gerektiren çocukları önemsediklerini belirtti. 

Sarıalioğlu, "Otizmli çocuğu olan ailelerimize kolaylıklar diliyor, Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Belediye olarak ihtiyacınız veya isteğinizde biz her daim sizinleyiz. Dünya Otizm Farkındalık gününün toplumda duyarlılık ve farkındalık oluşturmasını temenni ediyor, Dünya Otizm Farkındalık günümüzü kutluyorum. Engellerimiz hissettirmeyecek engelsiz bir yaşam dileğiyle. Allah onlara sağlıklı bir ömür versin, Unutmayın; otizm eksiklik değil farklılıktır. Dayıoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin çok güzel ve meşakkatli bir görev üstendiğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.