Of'ta Kadınlar Sosyal Hayatın Her Alanında

Of'ta Kadınlar Sosyal Hayatın Her Alanında

Of Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan genç ve kadın girişimcilere belgeleri verildi.

Of Belediyesi ile Trabzon KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan girişimcilere belgeleri verildi.

Of Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen tören Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon KOSGEB İl Müdür Yardımcısı Kemal Çakar, genç girişimciler ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Arslan Eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu’na ve KOSGEB İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Of’un sosyo-ekonomik yapısına her zaman katkı sunmaya çalışacaklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, "Girişimci kardeşlerime başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimizin ve girişimcilerimizin her daim yanlarında olacağız. Girişimci arkadaşlarımız arasında çok sayıda bayan kardeşimiz var. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Kadınlarımızın sosyal hayatta olabilmeleri adına gerek biz, gerek partimiz ve gerekse hükümetimiz her türlü adımı atmıştır. Her şeyden önce annelerimizdirler, başöğretmenlerimizdirler, baçımızın tacıdırlar. Olmazsa olmazlarımızdırlar. Burada geçen hafta yaşanmış üzücü bir olay var. Ama tamamen yanlış anlaşılma yüzünden olmuştur. Ben bayan vaize kardeşimizden özür diliyorum. İlk fırsatta da kendisine özür dilemeye gideceğim. Bir yanlış anlaşılma olmuştur. Kimse, hiç kimse hiçbir kurum, adı ne olursa olsun bizim başımızın tacı olan kadınlarımız ve en hassas konumuz olan dinimiz üzerinden ayar vermeye kalkmasın. Biz Ofluyuz. Kadınlarımıza değer vermesini de iyi biliriz. Dinimizi de bizim kadar iyi bilen, hatta Alimler yetiştiren başka bir yer yoktur. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Bir takım çevreler bunların altından bir şeyler arayarak bir şeyleri kaşıyarak birilerine çelme takmayı veya önünü kesmeyi hedefliyorlarsa hep yanılmışlardır burada da yanılacaklardır. O nedenle ben kadınlarımızın sosyal hayatın her yerinde olduğu gibi burada da özellikle tebrik ediyorum ve diyorum ki iyi ki varlar. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Töreninde sonunda katılımcılara belgeleri Kaymakam Arslan, Başkan Sarıalioğlu ve Müdür Çakar tarafından takdim edildi.