Başkan Sarıalioğlu'ndan Emniyete Kutlama Ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan Emniyete Kutlama Ziyareti

"Polis Haftası" nedeniyle emniyet teşkilatına ziyaretler düzenleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, teşkilat üyelerini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ‘Polis Haftası’ dolayısıyla ilçedeki emniyet teşkilatına ziyaretlerde bulundu.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Güven’i ziyaret eden Başkan Sarıalioğlu, Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılını kutladı. Emniyet teşkilatının ilçenin güvenliğini sağlanmasındaki başarılarından dolayı kutlayan Sarıalioğlu, "Polisimizin vatani görevi hiç bitmez, 365 gün 24 saat boyunca gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden bizlerin emniyeti, huzuru ve güveni için güzel yarınlar için canlarını vermekten bir an bile çekinmezler. Her Polisimiz bizler için çok değerlidir. Onlar bu vatanın görünmeyen kahramanları, çoğu zaman bizleri ne tür tehlikelerden koruduklarını yalnızca onlar bilirler. Bizlerse evlerimizde huzurla güvenle otururuz. Bu güzel kutsal ve onurlu görevi yürüten tüm polislerimizin Polis Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, görevi başında vefat eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Güven, "Of İlçe Emniyet müdürlüğü olarak bizler huzuru, güveni ve emniyeti sağlamak için, belediyemizde ilçemizin gelişmesi güzelleşmesi için aralıksız olarak çalışıyor. Her iki kurumun da hizmeti önce Hakka sonra halka. Bu zamana kadar Of İlçe emniyet müdürlüğü olarak tüm resmi kurumlarımızla uyum içerisinde çalıştık. Her zaman Of halkımızın menfaatini gözeterek ilçemiz için her türlü fedakarlığı yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.