Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici Of'ta futbol oynadı

Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici Of'ta futbol oynadı

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun da katılımıyla HMB Ulusoy MTAL halı sahasında düzenlenen Okul Spor Oyunları açılış programı yapıldı.

Trabzonsporlu futbolcular Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici Of’ta Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesinde düzenlenen Spor Ahlakı konulu söyleşiye katılıp öğrencilerle top oynadılar.

Trabzonsporlu futbolcular Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici Of’ta spor etkinliklerine katıldı. Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesinde düzenlenen “Spor Ahlakı” konulu söyleşiye katılan Yumlu ve Ekici, programın ardından okullar arsında düzenlenen futbol turnuvasının açılış maçında öğrencilerle birlikte futbol oynadılar.

MEHMET EKİCİ, TRABZONSPOR ZATEN BÜYÜK TAKIM

Öğrencinin; “Sizin gibi büyük bir futbolcunun Galatasaray gibi büyük ve Avrupa kupalarında oynayan bir takıma gitme düşünceniz olmuyor mu?” sorusuna Mehmet Ekici; “Tabi ki her futbolcu büyük ve hedefi olan takımda oynamak ister. Ben zaten Trabzonspor gibi büyük takımda oynuyorum. İnşallah seneye şampiyonluk hedefiyle büyük işler başarırız” dedi.

MUSTAFA YUMLU, GALATASARAY MAÇI BİZİM İÇİN DÖNÜM NOKTASI OLDU

Mustafa Yumlu soruları cevaplandırırken; “Hakemler için kararları bizi etkilese de bizim yapacağımız bir şey yok. Onların kararları geçerli oluyor. Galatasaray maçı bizim için dönüm maçı oldu. Her şeyiyle güzel bir sezon geçirmek için lige başladık fakat Galatasaray maçından sonra bir türlü işler istediğimiz gibi olmadı. Şimdi Avrupa Kupalarına katılmak için elimizden gelenin en iyisini yaparak katılacağımıza inanıyorum” dedi.

Söyleşi sonunda Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici’ye plaket takdim etti.

KABAHASANOĞLU, EĞİTİMİ BÜTÜN OLARAK GÖRÜYORUZ

Programın ikinci bölümünde Okul Spor Oyunları kapsamında düzenlenen programa geçildi. Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun da katılımıyla HMB Ulusoy MTAL halı sahasında düzenlenen Okul Spor Oyunları açılış programı yapıldı. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu açılış konuşmasında; “2014 yılından beri bu oyunları geleneksel hale getirdik. Bu sene birinci dönemde; Badminton,  Masa Tenisi, Satranç branşlarında toplam 214 sporcu mücadele etti. İkinci dönem;  Voleybol, Futbol, Futsal branşlarında toplam 510 sporcu mücadele edecek. Bizler ilçemizde sosyal ve sportif başarıların en az akademik başarı kadar önemli olduğuna inanıyoruz. Eğitimi bütün olarak görüyoruz” dedi.

Söyleşinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar arasında düzenlenen futbol turnuvasında Of Anadolu Lisesi ile HMB Ulusoy Lisesi arasında oynanan açılış maçında öğrencilerle birlikte futbol oynadılar.