Of Belediyesi Güzel Havaları İyi Değerlendiriyor

Of Belediyesi Güzel Havaları İyi Değerlendiriyor

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların çalışmalara elverişli olması ile aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Of’un tüm mahallelerinde Alt yapı ve Üst yapı güçlendirme, kanal açma büz döşeme çalışmaları neredeyse hiç ara verilmeden devam ediyor.

İlçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam eden Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, işlerin önemine göre yapılan program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Kavakpınar mahallesinde gerekli olan yerlere, ara sokaklara ve tarla yolarına malzeme serimi yapıldı. Sugeldi mahallesinde bozulan yola gerekli temizlemeler yapılarak malzeme serimi yapıldı. Aynı şekilde Yanıktaş mahallesinde bozuk olan ara sokak ve tarla yollarına gerekli temizlemeler yapılarak malzeme serimi yapıldı. Cumhuriyet mahallesinde heyelanda yol çökmesine gerekli önlemlerin alınarak tadilat işleri yapılmaya başlandı. Sıraağaç mahallesinde kanal temizleme ve yeni kanalların açılma işlemleri yapıldı.

DAHA KUVVETLİ BİR OF

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu “İlçemizin alt yapısı ve üst yapısı ile her yönü ile sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dahilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla da Of’ta yağmur ve su taşkınlarının her geçen dün daha da önüne geçerek alt yapısı daha da kuvvetli bir Of oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz” dedi.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri vatandaşlar, muhtarlar ve kendilerinin tespit ettikleri yerlere anında müdahale etmeye devam ediyor. Vatandaşlar istek ve şikayetlerini 7/24 hizmet veren Of Belediyesine iletebilirler.