Oflu Genç Karateciler başarıya doymuyor

Oflu Genç Karateciler başarıya doymuyor

Rize’de düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları grup şampiyonasında Oflu Genç Karateciler iki birincilik, bir de üçüncülü elde ettiler.

Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Of Karate takımının genç sporcuları başarıya doymuyor.

Rize’de düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları Grup Şampiyonası’na 5 sporcu ile katılan Of Belediyesi Karate Takımı 2.birincilik, bir de 3.lük elde etti.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi 36 kg’da Burhan Sönmez ile Miktad Sarialioglu Ortaokulu öğrencisi 56 kg’da Oğuzhan Kılıç birinci oldular.

Şampiyonada Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu öğrencisi Seyyit Safa Yılmaz ise üçüncülük elde etti.

Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Of Karate takımının genç sporcu ailelerine ve sporculara emekleri için teşekkür eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Karate sporunda başarılı olan Oflu gençlerimize teşekkür ediyorum. Yıllarca bu spora verdiğimiz emeğin karşılığını bu gençlerimizin gözlerinde okumaktayım. Onların başarıları için Belediye olarak her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Belediyemiz bünyesinde birçok spor branşına destek veriyoruz. Karate takımımız da bunlardan bir tanesi, başta Antrenör Salih Doğan olmak üzere sporcularımızın ailelerine ve sporcularımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bu gibi organizasyonlar ile hem kendilerini geliştirmekteler hem de Of’umuzu temsil ederek tanıtımına katkı sağlamaktalar. İlçemizdeki tüm Aile bireylerimizden çocuklarını bu önemli etkinliğe dahil etmeleri noktasında duyarlı olmaları adına davet ediyorum" dedi.

Her organizasyonda Of’u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden Antrenör Salih Doğan, "Bu şampiyonada da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, okullarımızı ve Karate Takımızı en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Çocuklarımıza değer verip destek olursak inanıyorum ki başarımız çok daha büyük olacaktır. Gençlerimiz ve çocuklarımızla Karate eğitimlerimize devam ediyoruz. Trabzon ve Türkiye genelinde gerçekleşen yarışma ve turnuvalara katılım sağlıyoruz. Ve her birinden başarı sağlayarak Of’umuzun ve Trabzon’umuzun tanıtımına katkı sağlıyoruz. Bu uğurda bize her zaman desteğini esirgemeyen Of Belediye Başkanımız Sayın; Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu.