Of'ta görev yapan Emniyet çalışanları Polis Gecesi'nde buluştu

Of'ta görev yapan Emniyet çalışanları Polis Gecesi'nde buluştu

Of Kaymakamlığı ile Of Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen gecede Of’ta görev yapan Emniyet mensupları aileleriyle bir araya geldi.

Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümünü nedeniyle Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Polis Gecesi’nde Of’ta görev yapan emniyet çalışanları aileleriyle birlikte akşam yemeği yediler.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Orkun Şenel, Garnizon Komutanı Onur Yakan ve eşlerinin katıldığı geceye emniyet çalışanları da eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Gecede konuşan Emniyet Müdürü Şenel, böylesine anlamlı bir gecede emniyet mensuplarını bir araya getirdikleri için Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.

Emniyet çalışanları için her zaman göreve hazır olduklarını belirten Başkan Sarıalioğlu; “Gece gündüz demeden halkımız için çalışan emniyet mensuplarımızın bu özel günlerini kutluyorum. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki olaylar sebebiyle bu seneki kutlamalarımızı olabildiğince sade ve mütevazi bir şekilde gerçekleştireceğiz. Ben inanıyorum, 171 değil 1071. yılları da kutlayacağız. Bu vesileyle Of İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını yürekten kutluyorum. Emniyet teşkilatı son on yılda çok ciddi açılımlar yaparak kendisini yeniledi. Emniyet teşkilatı daha sağlıklı ve kaliteli bir şekilde Türk Milletinin hizmetinde olmaya devam etti, devam ediyor ve devam edecektir. Vatan için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Kaymakam Arslan ise yaptığı konuşmada; “Polislik zor bir meslek, kutsal bir meslek. Çünkü bugün özellikle Doğuda ve Güneydoğuda bizler burada huzur içerisinde bulunurken çatışma ortasında vatana, millete ve bayrağa kast eden hain bölücülere karşı mücadele eden kardeşlerimiz var. Allah onların yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla. İnşallah onlar galip gelecekler, onlar başarılı olacaklar. Hainler bölücüler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan yaş pasta kesimi ile gece sona erdi.