Of'ta Polislerden yaş pasta ikramlı uygulama

Of'ta Polislerden yaş pasta ikramlı uygulama

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri yol uygulamasında kontrol amaçlı durdukları araç sahiplerine ve vatandaşlara yaş pasta ikram ettiler.

Of Kaymakamı Eren Arslan ile Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’ta yol kontrol uygulaması yapan polislere yaş pastalı sürpriz yaptılar.

Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümünü nedeniyle düzenlenen yemeğin ardından Kaymakamı Arslan, Başkan Sarıalioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Orkun Şenel ve Garnizon Komutanı Onur Yakan Rize Trabzon Karadeniz Sahil yolunda yol uygulaması yapan polislere yaş pastalı sürpriz yaptılar.

Görev başında iken yapılan sürpriz karşısında mutluluklarını gizleyemeyen Polis Memurları, birlikte kestikleri yaş pastayı uygulama esnasında durdurdukları araç sürücülerine ve araçlarda bulunan vatandaşlara ikram ettiler.

İkram karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, "Polisimizin ve Jandarmamızın bu tür uygulamaları bizleri mutlu ediyor. Kendimizi güvende hissediyoruz. Eskiden polis uygulaması olduğunda korkardık, çekinirdik. Şimdi ise hoşumuza gidiyor. Yol çevirmesinde yaş pasta ile ilk kez karşılaştık. Sizlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.