Ballıca Kursun'dan Başkan Sarıalioğlu'na Kutlu Doğum hediyesi

Ballıca Kursun'dan Başkan Sarıalioğlu'na Kutlu Doğum hediyesi

Of Ballıca Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan çok özel hediye Kurs hocaları tarafından Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na Kutlu Doğum hediyesi olarak takdim edildi.

Of’un Ballıca Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan öğrenciler, Kur’an eğitiminin yanı sıra el becerilerini de geliştirmek amacıyla çok özel çalışmalar yapıyorlar. Telle çiviyi buluşturarak filografi eserleri ortaya çıkaran öğrenciler, hem eğleniyor, hem de ortaya çıkardıkları eserlerin sergilemenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Kurlu Doğum Haftası nedeniyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamlarında ziyaret eden kurs hocaları kendilerine öğrencilerin ürettiği eserlerden takdim ettiler.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2016 yılı Kutlu Doğum Haftası temasını "Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım" olarak belirlemesini fırsat olarak değerlendirdiklerini ifade eden Kurs Yöneticisi Vahap Vahapoğlu; "Bu yıl ki temanın ümmetin birliğine vesile olmasını ve her türlü terörün ve ayrımcılığın ortadan kalkması için her ferdin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Ballıca Kur'an Kursu olarak özellikle Doğu ve Güneydoğu illeri ile köprü kuruyoruz. Bu bölgedeki birçok ilden 75'e yakın öğrencimiz var. Bu çocuklarımıza Kur’an eğitimi ve örgün eğitimi birlikte sunuyoruz. Ümmetin birliği için biletin birliği için her türlü fedakarlığı yapmaya gayret edeceğiz" dedi.

Başkan Sarıalioğlu nazik düşünceleri ve güzel hediye için öğrencilere ve kurs hocalarına teşekkür etti.

Sarıalioğlu, "Bu yıl ’Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet: Gelin Birlik Olalım’ teması ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası’nın ülkemizden başlayarak İslam coğrafyasında ve tüm dünyada birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını diliyor. Türk bayraklı filografi hediye eden hocalarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah'ım bayrağımızı indirtmesin, vatanımızı böldürtmesin, hainlere ve kalleşlere fırsat vermesin" şeklinde konuştu.