Başkan Sarıalioğlu Of Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

Başkan Sarıalioğlu Of Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Ziyaretinde Başkan Sarıalioğlu’nu Of Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut ve çok sayıda Muhtar karşıladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, burada yaptığı konuşmada “Muhtarlar ile bir bütün olduklarını ve millete hizmet için çalıştıklarını” söyledi.

Başkan Sarıalioğlu ziyarette şöyle konuştu “Kısa bir süre önce Of Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen değerli kardeşimiz Ahmet Temel Bulut ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak amacı ile buraya geldik. Öncelikle Of Muhtarlar Derneği Başkanımıza ve değerli yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Muhtar arkadaşlarımız ile devamlı istişare halindeyiz. Ortak hedefimiz millete hizmet etmek ise bizler de bu yolda muhtar arkadaşlarımız ile bir bütün halinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan Sarıalioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Of Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut “Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Başkanımız ile her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar muhtar arkadaşlarımız ile bir bütün halinde çalışıyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Başta Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ve ekibine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.