Of'ta alt yapı hizmetleri devam ediyor

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri alt yapı çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce hazırlanan programa göre Alt yapı çalışmalarına aralıksız devam eden Fen işleri Ekipleri Of'un 68 mahallesinde çalışmalarına devam ediyor.

Yemişalan, Cumhuriyet, Cumapazarı, Serince Mahallelerinde baştan aşağı bakıma alan Fen İşleri Ekipleri; sokakta bulunan kanalları genişletme, gerekli yerlere taş duvar, sokak yolunun bozuk bölümlerine malzeme serimi ve çukurları doldurma işlemlerini itina ile yapıyor.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü havaların açmasıyla Of'ta hizmeti her noktaya getireceklerini, vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını ilk önce programa alındığını ve yine bir program dahilinde tüm mahallelerimizde eksik noktalar tamamlanacaktır denildi.