Başkan Sarıalioğlu'ndan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan Miraç Kandili Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Sarıalioğlu, "Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili'ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Sarıalioğlu, Miraç Kandili'nde yapılan duaların kabul edilmesini dilediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Miraç Kandili manevi duygularımızı canlandıran Allah'a yükseliş ve arınma günüdür. Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma ve sorumluluklar vardır. Miraç değerleri, bizlere yüce ve anlamlı ufuklar açan kutsal değerlerdir. Miraç Kandili vesilesiyle Rabbimize, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlamamız gerekir. Sevgili Peygamberimizin (sav) Miraç’ından ilham alarak bireysel ve toplumsal yükselişin yollarını arayalım. Bu kutlu gecede Yüce Rabbimize açılan ellerin ve yakaran dillerin, bütün İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor, tüm İslam aleminin ve Oflu hemşerilerimin Miraç Kandilini kutluyorum" ifadesine yer verdi.

baskan-sarialioglundan-mirac-kandili-mesaji2.jpg