Eskipazar Kavak Camii yenilenerek ibadete açıldı

Of’un Eskipazar Mahallesi Kavak Camii’nde bir süreden beri devam eden yenileme çalışmaları tamamlandı ve Cami Cuma Namazı ile yeniden ibadete açıldı.

Of’un Eskipazar Mahallesi Kavak Camii içi ve çevresinde bir süreden beri devam eden yenileme ve güzelleştirme çalışmaları tamamlandı. Caminin kubbesi, iç yapısı, halıları, cemaat ilk giriş bölümü ve çevresi yenilendi.

Camii, kılınan Cuma Namazı ile yeniden ibadete açıldı. Of Müftüsü Recep Onat’ın vaaz verdiği Cuma Namazına Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namaz çıkışı düzenlenen açılışta Cami İmam Hatibi Ahmet Ayaz, camii hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Müftü Onat’ın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından katılımcılara yiyecek ikram edildi.