Of Belediyesi'nden öğrenci ve yetişkinlere ücretsiz tiyatro

Of Belediyesi'nden öğrenci ve yetişkinlere ücretsiz tiyatro

Çocukları ve yetişkinleri unutmayan Of Belediyesi 11 Mayıs Çarşamba günü Of’ta tiyatro şöleni sunacak.

Of Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında "Garfield Trafikte" ve "İnadına Yaşamak" adlı tiyatro oyunları izleyici ile buluşuyor.

Yel Değirmeni Oyuncuları, çocukların trafik bilincini geliştirmek ve oluşturmak amacıyla "Garfield Trafikte" isimli çocuk oyunu Of Sahil Günbatımı Sosyal Tesisleri'nde 11 Mayıs Çarşamba günü saat 09.30 – 10.30 saatleri arasında çocuklarla buluşacak.

Öte yandan İstanbul Rağmen Tiyatrosu'nun "İnadına Yaşamak" adlı tiyatro oyunu, gerçek hayattan olayların sahnelendiği keyifli bir tiyatro ziyafeti sunacak.

Yönetmenliğini Taner Büyükarman'ın üstlendiği oyun yaşanmış beş öyküden oluşuyor. Oyun; yaşamını onurlu bir şekilde sürdürmek isteyenlerle, duyarsız, kendi çıkarları doğrultusunda yaşama bakanların savaşını konu alıyor. Daha önce İngiltere, Belçika, Hollanda, Almanya, Avustralya ve Kıbrıs’ta birçok kez sahnelenen İnadına Yaşamak'ın oyuncu kadrosunda; Ercüment Balakoğlu, Önder Özpınar ve Bülent Kavas yer alıyor. 

Oyun 11 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00 – 22.00 saatleri arasında Of Sahil Günbatımı Sosyal Tesisleri'nde sahnelenecek.

ÜCRETSİZ SAHNELENECEK

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediyemiz Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında özellikle çocuklara ve yetişkinliklere yönelik oyunlar hazırlayıp sahnelediklerini ve çocuklara tiyatroyu sevdirmek için özel çaba sarfettiklerini söyledi. Oyunların ücretsiz olarak sahnelendiğini belirten Başkan Sarıalioğlu, "Ücretsiz olan oyunlara tüm sanatseverleri ve çocuklarımızı bekliyoruz" dedi.

of-belediyesi-tiyatro.jpg