Başkan Sarıalioğlu'ndan 'Engelliler Haftası' mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Sarıalioğlu, engellilere karşı toplumun daha duyarlı olması gerektiğini ifade ederek, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasındaki en önemli husus, bu konunun mümkün olduğunca gündemde tutulması ve bu konuda toplumsal hassasiyetin gösterilmesidir. Engeli bulunan kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için herkes sorumluluk almalı ve gerekli hassasiyeti göstermelidir. Biz Of Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onların sorunlarına samimiyetle eğildik. Çözüm üretmek için arayışlar içerisinde girdik, özveriyle çalıştık. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına öncelik vermeye, onların her türlü ihtiyacına, her türlü talebine karşılık vermeye devam edeceğiz. Çünkü engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Engelli olmak bir insanlık halidir. Sağlıklı bir insan bile hiç ummadığı bir anda sakat kalabilir. Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında daha artması dileğiyle, Engelliler Haftası'nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum" dedi.