Of'ta iki ayrı Tiyatro izleyicilerle buluştu

Of'ta iki ayrı Tiyatro izleyicilerle buluştu

İstanbul Rağmen Tiyatrosu oyuncuları "Garfield Trafikte" ve "İnadına Yaşamak" isimli iki ayrı oyunu Of’ta izleyiciye sundular.

Of Belediyesi'nin Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında İstanbul Rağmen Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Garfield Trafikte" ve "İnadına Yaşamak" isimli oyunlar Oflu tiyatro sevenlerle buluştu.

Of Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün girişimleri ile sergilenen oyun, Of Belediyesi Kültür Merkezi'nde, İstanbul Rağmen Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen "İnadına Yaşamak" isimli oyunda Oflu tiyatro severler eğlenceli anlar yaşadı.  Tek sahne ve beş skeçten oluşan oyun, tiyatro sevenlerce dikkatle izlendi.

Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu ve çok sayıda tiyatro severin izlediği oyunda yılların sanatçısı Ercüment Balakoğlu, Esin Karakaya, Bülent Kavas ve Önder Özpınar rol aldı.

Gündüz saatlerinde öğrencilere sunulan "Garfield Trafikte" isimli çocuk oyunu çocukların bildikleri trafik kurallarını Garfield’in de tembelliğinden yola çıkarak çocukların ona öğretmelerini sağladı. Müzikal, eğitsel yönü olan oyun büyük beğeni toplamıştı.

Akşam saatlerinde izleyicilerle buluşan "İnadına Yaşamak" isimli bir diğer oyun, yaşanmış 5 öyküden oluşan, yaşamını onurlu bir şekilde sürdürmek isteyenlerle, yaşama duyarsız, sadece kendi çıkarları doğrultusunda bakanların savaşını konu alıyor. 5 öykünün çatısını oluşturan ortak konularla işlenen oyunun sonuna kadar kahkahalar durmadı. Oyunun yazarlığını Metin Balayın yaptığı, Yönetmenliğini Taner Büyükarman’ın üslendiği oyunda ki kişiler ve olaylar gerçek olduğu "İnadına Yaşamak" adlı oyun davetlilerden tam not aldı ve büyük beğeni kazandı.

İstanbul Rağmen Tiyatro Ekibi’nin yönetmeni Önder Özpınar, “Oyunumuzla sahte insan ilişkilerine gönderme yaptık. İnsanın özünde sevgi vardır. Bize ait kültürel değerlerimizle her zaman ayakta kalırız. Desteklerinden dolayı Of Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Akcebe’ye çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.